PartioJylhä

IMG_1141

PartioJylhän varausnumero 040 931 8871 
Huom! Puhelimeen vastataan parhaiten arkisin klo 16 jälkeen. Voit myös lähettää tekstiviestillä yhteydenottopyynnön tai tiedustelun vapaasta vuokrausajankohdasta.
Kannuksen Korvenkävijät PartioJylhän tilinumero: 
FI 53510 802 2005 3904

PartioJylhän vuokrahinnat 9.10.2022 alkaen uusille varauksille

Kurssi- ja leirikeskus PartioJylhän vuokrahintoihin muutoksia mm. sähköhinnan ja muiden kulujen nousun myötä. Käyttöön otetaan kausihinnoittelu.

Joulukuu-maaliskuu:
• viikonloppu 570 €
• koko viikko 1160 €

Huhtikuu-marraskuu:
• vuorokausi viikolla (ma-to) 290 €/vrk
• viikonloppu 520 €
• koko viikko 1110 €

• Pääsiäinen, juhannus ja joulu, vuokra +15%
• Rantasauna päiväkäyttö (max. 10 hlö) 80€

HUOM! Pohjanmaan piiri ja piirin lippukunnat saavat vuokrata PartioJylhää muita edullisemmin. Viikonloppuhinta 450 € ja koko viikko 1000 €.

Vuokra-aika alkaa klo 14 ja päättyy klo 12. Mahdollisesta joustosta on aina sovittava erikseen.

IMG_1143

Vuokrahinta sisältää:
• astiasto 80 henkilölle (sis. iso kahvinkeitin)
• tilojen vapaa käyttö, jäljet on siivottava itse

Lisäpalvelut
• Siivous 200 € –  Huom! sovittava etukäteen.

Varaukset ja tiedustelut puhelimitse 040 931 8871 tai s-postilla partiojylha(a)kannuksenkorvenkavijat.fi.

Jylhän vuokrauksesta ei kannata olla yhteydessä muihin numeroihin, sillä varauskirja on numeron haltijalla. Esimerkiksi lippukunnanjohtaja ja -sihteeri eivät tunne PartioJylhän varaustilannetta.

Vapaat ajat voit tarkistaa PartioJylhän varauskalenterista.

HUOM! Alueella tallentava kameravalvonta!

IMG_1140

Varaaminen ja maksu
Varaus vahvistetaan joko varaustilanteessa puhelimitse tai vastaamalla asiakkaan lähettämään sähköpostiin. Asiakkaalle lähetetään lasku vuokran maksua varten yhdessä erässä ennen vuokrauksen ajankohtaa. Ellei laskua makseta eräpäivään mennessä, on Kannuksen Korvenkävijöillä oikeus perua varaus. Laskun maksamatta jättäminen ei ole silti peruutus, vaan perumisen on tapahduttava kirjallisesti. Tarvittaessa asiakkaan on esitettävä omistajalle kuitti suoritetusta maksusta.

Peruutukset
Peruutukset on aina tehtävä kirjallisesti Kannuksen Korvenkävijöille. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi, kun tieto on saapunut Kannuksen Korvenkävijöille. Mikäli peruutus myöhästyy tai ei saavu perille lainkaan, peruutus voidaan hyväksyä, jos voidaan osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana. Mikäli varauksen peruutus tehdään myöhemmin kuin 21 vuorokautta ennen vuokrauksen alkua, veloitetaan koko vuokra. Asiakkaalla on oikeus saada Kannuksen Korvenkävijöille maksamansa vuokra takaisin, mikäli peruutus johtuu syystä, että asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa asuva henkilö äkillisesti sairastuu, joutuu vakavaan onnettomuuteen tai kuolee. Peruutuksesta on ilmoitettava tällöin viipymättä ja tapahtuma on osoitettava luontevalla tavalla (lääkärintodistus tms.) Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana, ei asiakkaan maksamaa vuokrasummaa korvata.