PartioJylhä

IMG_1141

PartioJylhän varausnumero 040 931 8871
Kannuksen Korvenkävijät PartioJylhän tilinumero: 
FI 53510 802 2005 3904

PartioJylhän vuokrahinnat 1.3.2019 alkaen uusille varauksille

• vuorokausi viikonloppuna      280 €
• vuorokausi viikolla (ma-to)     210 €/vrk
• viikonloppu (pe klo 14.00-su)  450 €
• koko viikko                               1000 €
• yhden illan kokouspaketti         60 € / vain saunarakennus,
100 € / sauna + päärakennus
Pääsiäinen, juhannus ja joulu (4 vrk)  850€

Vuokra-aika alkaa klo 14 ja päättyy klo 12. Mahdollisesta joustosta on aina sovittava erikseen.

HUOM!  Pohjanmaan piiri ja piirin lippukunnat saavat vuokrata PartioJylhää muita edullisemmin. Viikonloppuhinta 300 € ja koko viikko 700 €.

IMG_1143

Vuokrahinta sisältää:
• astiasto 80 henkilölle (sis. iso kahvinkeitin)
• tilojen vapaa käyttö, jäljet on siivottava itse

Lisäpalvelut
• Siivous 200 € –  Huom! sovittava etukäteen.

Varaukset ja tiedustelut puhelimitse 040 931 8871 tai s-postilla partiojylha(a)kannuksenkorvenkavijat.fi.

Jylhän vuokrauksesta ei kannata olla yhteydessä muihin numeroihin, sillä varauskirja on numeron haltijalla. Esimerkiksi lippukunnanjohtaja ja -sihteeri eivät tunne PartioJylhän varaustilannetta.

Vapaat ajat voit tarkistaa PartioJylhän varauskalenterista.

HUOM! Alueella tallentava kameravalvonta!

IMG_1140

Varaaminen ja maksu
Varaus vahvistetaan joko varaustilanteessa puhelimitse tai vastaamalla asiakkaan lähettämään sähköpostiin. Asiakkaalle lähetetään lasku vuokran maksua varten yhdessä erässä ennen vuokrauksen ajankohtaa. Ellei laskua makseta eräpäivään mennessä, on Kannuksen Korvenkävijöillä oikeus perua varaus. Laskun maksamatta jättäminen ei ole silti peruutus, vaan perumisen on tapahduttava kirjallisesti. Tarvittaessa asiakkaan on esitettävä omistajalle kuitti suoritetusta maksusta.

Peruutukset
Peruutukset on aina tehtävä kirjallisesti Kannuksen Korvenkävijöille. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi, kun tieto on saapunut Kannuksen Korvenkävijöille. Mikäli peruutus myöhästyy tai ei saavu perille lainkaan, peruutus voidaan hyväksyä, jos voidaan osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana. Mikäli varauksen peruutus tehdään myöhemmin kuin 21 vuorokautta ennen vuokrauksen alkua, veloitetaan koko vuokra. Asiakkaalla on oikeus saada Kannuksen Korvenkävijöille maksamansa vuokra takaisin, mikäli peruutus johtuu syystä, että asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa asuva henkilö äkillisesti sairastuu, joutuu vakavaan onnettomuuteen tai kuolee. Peruutuksesta on ilmoitettava tällöin viipymättä ja tapahtuma on osoitettava luontevalla tavalla (lääkärintodistus tms.) Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana, ei asiakkaan maksamaa vuokrasummaa korvata.